Shelly® Plug S használata

Ksmart-sys

A Shelly Plug S eszköz felvétele  a Shelly Cloud appba az egyik egyszerűbb feladat. Használatához nem kell más mint, hogy behelyezzük a megfelelő konnektorb,a és a Cloud felülettel párosítjuk. 

Picture


​A Shelly Plug S eszköz felvétele  a Shelly Cloud appba az egyik egyszerűbb feladat. Használatához nem kell más mint, hogy behelyezzük a megfelelő konnektorb,a és a Cloud felülettel párosítjuk. 

Ha ez a kis kütyü, az első Selly eszközünk lenne, akkor töltsük le  a Shelly Cloud appot a Google Play vagy az App Store áruházból igyenesen! 

 
A keresőbe beírva megtaláljuk az appot. Töltsük le, és regisztráljunk egy felhasználónévvel és jelszóval, majd lépjünk be a felületbe!
Picture
 
Ha ezzel megvagyunk, létre kell hoznunk az "Add Room" fül alatt egy új helyiséget, amibe szeretnénk elhelyezni az eszközt. Itt az első rublikába beírjuk a nevét, választunk hozzá egy képet, ha a megjelentek közül nem tetszik egyik se készthetünk saját képet, vagy tölthetünk is fel (Upload Picture). Ezzel megvagyunk mentsük el (Save Room). 
Picture
 
Ahhoz, hogy az új eszközünket integráljuk, a "Settings" menüpont alatt lévő "Add Device" fülre kell kattintani. 
Picture
 
Innen továbbjutunk egy új felületre, ahol ki kell választani a saját wifi hálózatunkat és a "Password" részhez be kell írni az ehhez tartozó jelszót.
Picture
 
Ha ez kész, tapasztalhatjuk, hogy a telefonunk lekapcsolódik és felkapcsolódik a wifihálózatokra, eközben történik az eszköz keresése, hogy láthassuk a Cloudban. Ez sikeresen megtörtént, akkor rákattintunk a "Click to select" gombra és végül az "Include devices"-ra.
Picture
 
Innen átjutunk a "Discovered devices" felirathoz, ahol rákattintunk a házikó motívumra.
Picture
 
Ezután megadjuk az eszköz nevét (pl.: hűtő), melyik helyiségben szeretnénk használni, és hogy milyen  ikonnal jelenjen majd meg.
Picture
 
Sikeresen elkészültünk az integrálással. Az eszközt megtaláljuk a kiválasztott helyiség alatt. A be- és kikapcsoló
gombbal működtethetjök is az eszközt.
Picture
 
Picture
 
Használat során, ha leállna a wifi akkor sincs gond, mert a Plug oldalán találunk egy kis gombot, amivel szintén manuálisan kapcsolhatjuk a benne lévő relét, ha esetleg resetelésre kerülne a sor, szintén ezt a gonbot kell nyomni hosszan mindaddig, amíg a piros lámpa el nem kezd villogni.

A terméket megvásárolhatod itt: ​
Gyors kiszállítás
(délig történő megrendelés esetén) másnapi kiszállítás
Technikai tanácsadás
Hívjon a +36 53 571 114 telefonszámon!
Kétszeres ellenőrzés
a hibátlan csomagért

2730 Albertirsa, Madách u. 2.

+36-53-571-114

info@w-bolt.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz