FTP aljzat, Cat6 RJ45 csatlakozó

Ksmart-sys

 A rack szekrények rendezettségének és szebb esztétikai kép elérésének érdekében érdemes beépíteni ezt az új FTP aljzatot. Alkalmazható házak, lakások, vagy ipari elektromos elosztókban lévő DIN sínekre történő rögzítéshez (home networking és ipari ethernet).

 
Picture
 
 A rack szekrények rendezettségének és szebb esztétikai kép elérésének érdekében érdemes beépíteni ezt az új FTP aljzatot. Alkalmazható házak, lakások, vagy ipari elektromos elosztókban lévő DIN sínekre történő rögzítéshez (home networking és ipari ethernet). Az eszköz porvédő burkolattal és jelölőmatricával ellátott. 
Picture
 
Főleg kamerarendszerek kiépítésénél érdemes  sorolva beépíteni mint "patch panel". Két típusa van a CAT.5E és a CAT.6, mindkettő árnyékolt FTP aljzatként alkalmazható.
 
Picture
 
 

 
A Cat.6 RJ45 csatlakozó ideális megoldás megbízható összeszerelésre, ha nincs krimpelő fogónk, amivel akár 1 Gigabites adatátvitelt is elérhetünk. Akár egy perc alatt összeszerelhetjük mindenféle speciális szerszám nélkül. Épp az adatközpontokban lévő korlátozott helyviszonyok esetén alkalmazható a legjobban ez a gyors és költséghatékony csatlakozás. Utólagos korrigálásokat is esztétikusan és gyorsan megoldhatunk, a hosszúra sikeredett rendezetlen kábelek méretre igazításával. Kompakt kialakításának köszönhetően a  Cat.6 csatlakozó poros környezetben  is használható.
 
Picture
 
Megbízható adatátviteli csatlakozó a  hálózata számára 

​Ahogy már említésre került ez a csatlakozó gyors átviteli sebessére képes akár 1000Mbps-ra is képes, kimondottan az intenzív HD streaming vagy szerver alkalmazásoknál gondoskodik a megbízható csatlakozásról és a  szükséges sebességről.
 
Picture
 

A termékeket megvásárolhatod itt:
Gyors kiszállítás
(délig történő megrendelés esetén) másnapi kiszállítás
Technikai tanácsadás
Hívjon a +36 53 571 114 telefonszámon!
Kétszeres ellenőrzés
a hibátlan csomagért

2730 Albertirsa, Madách u. 2.

+36-53-571-114

info@w-bolt.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz