• Ubiquiti

  Az Ubiquiti Inc. rövid bemutatása

  Tovább olvasom

 • RouterBOARD wAP LTE kit

  Ksmart-sys
  A Mikrotik egyik legkönnyebben kezelhető eszköze a WAP LTE, ami egy rendkívül költséghatékony kétsávos (2,4/5GHz) otthoni access point. Két Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, ezáltal a készüléket routerként is használhatjuk az LTE hálózatra felcsatlakozva Micro SIM kártya segítségével.
   

  Tovább olvasom

 • Shelly 1 L

  Ksmart-sys

  2020. novemberében jelent meg Magyarországon a nulla vezeték nélkül működő Shelly 1L.  Funkcionálisan ugyanazt tudja, amit elődje, a Shelly 1, viszont a sokak által problémás nullvezeték megléte nélkül is használható, amit főleg majd a panelház tulajdonosok fognak tudni jól kihasználni. További eltérés még, hogy ugyanazt a fázist kapcsolja tovább, amit ő maga is használ tápként.

  Tovább olvasom

 • FTP aljzat, Cat6 RJ45 csatlakozó

  Ksmart-sys

   A rack szekrények rendezettségének és szebb esztétikai kép elérésének érdekében érdemes beépíteni ezt az új FTP aljzatot. Alkalmazható házak, lakások, vagy ipari elektromos elosztókban lévő DIN sínekre történő rögzítéshez (home networking és ipari ethernet).

  Tovább olvasom

 • MikroTik LTE routerek

  Ksmart-sys

  Nézzünk szembe a tényekkel, a MikroTiknek fontos volt, hogy létrehozzanak olyan eszközöket, amelyek boldoggá teszik az otthoni felhasználóit is, ugyanis a sztenderd kiadású routerei nem igazán képesek kielégíteni a rendkívül sokszínű ügyfélkörét- ez a MikroTik Audience, a Chateau és a RouterBOARD hAP ac3.

  Tovább olvasom

 • Shelly flood integrálása

  Ksmart-sys

  ​A Shelly Flood egy új, WiFi-s, csőtörés / vízszivárgás érzékelő szenzor. Alacsony fogyasztásának köszönhetően az elemmel működő eszköz több, mint 1 évig is üzemképes.
  Csaptelep, mosógép, mosogatógép mellé helyezve, amikor a szenzor érzékelői (pl. csőtörés, meghibásodott radiátor, vagy elromlott mosógép) miatt vízben állnak, riasztást küld a Shelly app-ban beállított módokon, illetve képes pl. 
  Shelly 1 relé segítségével vezérelni vízelzáró motoros csapot is. A csőtörés / vízszivárgás érzékelő szenzorban hőmérő is található, így egyben képes a padlófűtés esetén a padló hőmérsékletét is mérni.

  Tovább olvasom

 • Shelly 2.5 bekötése csillárkapcsolóval

  Ksmart-sys

  A Shelly 2.5, ha lehet, még kisebb mint egyáramkörös társai, két relével van ellátva és a fogyasztás mérésére is alkalmas. A csomagolás és az eszköz a már jól megszokott európai Shelly minőséget képviseli.

  Tovább olvasom

 • Shelly® Plug S használata

  Ksmart-sys

  A Shelly Plug S eszköz felvétele  a Shelly Cloud appba az egyik egyszerűbb feladat. Használatához nem kell más mint, hogy behelyezzük a megfelelő konnektorb,a és a Cloud felülettel párosítjuk. 

  Tovább olvasom

 • Shelly 2.5

  Ksmart-sys

  Shelly 2.5 az egyik legkisebb méretű, nyílt forráskódú, WiFi-s eszköz kapcsolások okosvezérlésére, beépített áramfogyasztás-mérővel. Ez a Shelly típus két áramkör vezérlésére valamint redőnyvezérlésre is alkalmas. Apró mérete lehetővé teszi, hogy akár egy szabványos villanykapcsoló, konnektor mögé a kapcsolóaljzatba vagy egy villamossági kötődobozba beszereljük, akkor is, ha ott több kábel is van.

  Tovább olvasom

Gyors kiszállítás
(délig történő megrendelés esetén) másnapi kiszállítás
Technikai tanácsadás
Hívjon a +36 53 571 114 telefonszámon!
Kétszeres ellenőrzés
a hibátlan csomagért

2730 Albertirsa, Madách u. 2.

+36-53-571-114

info@w-bolt.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz